BANCNOTE

Termeni si conditii

1. Termeni generali

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.Bancnote.net. Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si cumpararea produselor oferite, presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.

In orice moment pot fi aduse modificari asupra continutului site-ului, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.

 

2. Definitii

Magazinul online Bancnote.net (intitulat generic "site") este denumit "Furnizor", iar produsele, textele si pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite "continut".

Prin termenul "vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul "utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.


3. Dreptul de Autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea Furnizorului si este protejat de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Accesul si utilizarea site-ului sunt permise doar pentru uz personal, fara scop comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul scris al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.


 4. Produsele si preturile

Produsele oferite spre vanzare sunt cele afisate pe site. Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare Bancnote.net isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta de pe site.

Furnizorul se angajeaza sa afiseze corect pe site preturile si informatiile cu privire la disponibilitatea si caracteristicile produselor. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic impreuna cu consultantul de vanzari. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa ne scrieti pe adresa office@bancnote.net.

Imaginile publicate pe site in dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini (ex: bancnotele necirculate pot avea serii, semnaturi si/sau date de emitere diferite fata de cele afisate in imagini). Bancnotele romanesti circulate sunt scanate si veti primi exact bancnota din imagine.


5. Plata produselor

Plata se poate face in numerar la livrare sau prin ordin de plata/virament bancar in avans.

Comanda minima a produselor este de 50 lei!   

1) Plata in numerar se face integral in momentul receptionarii coletului catre curierul sau postasul care efectueaza livrarea.

2) Plata in avans se face in contul deschis la Banca Transilvania (LEI): RO37 BTRL RONC RT05 9004 3201 , beneficiar: NUMIS NOTES S.R.L.

Suma achitata in avans trebuie sa corespunda cu valoarea afisata la TOTAL-ul comenzii (produse + taxe postale). Orice taxa perceputa de catre intermediarul de plati intra in sarcina clientului.

In situatia in care se doreste ridicarea personala a produselor din Bucuresti, nu se vor mai percepe taxe postale, DAR COMANDA VA FI ACHITATA IN AVANS IN CONT BANCAR. Produsele se pot ridica din zona Nerva Traian / metrou Timpuri Noi / mall Vitan / Piata Unirii.

Furnizorul Bancnote.net isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans, iar livrarea va fi efectuata numai dupa primirea banilor.

Clientii care solicita livrarea in afara granitelor Romaniei vor achita produsele in avans (serviciu momentan indisponibil).


6. Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate de pe site-ul nostru se face prin serviciul de coletarie al Postei Romane sau prin curierul rapid Bookurier. Coletele sunt expediate din Bucuresti, in maxim 3 zile lucratoare de la primirea comenzii.

* Posta Romana livreaza coletul in 2-5 zile lucratoare de la data primirii de la Furnizor. In cazul in care nu ati fost anuntati de sosirea coletului va rugam sa va prezentati cu buletinul la Oficiul Postal de care apartine adresa de pe colet, in maxim 7 zile lucratoare.

* Curierul rapid Bookurier livreaza coletul, in general, in 1 zi lucratoare de la data primirii de la Furnizor. Coletele pot fi livrate in tara si prin partenerii firmei de curierat: GLS, UrgentCargus sau Sameday.


7. Confidentialitatea datelor personale

Site-ul Bancnote.net se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Prin completarea si trimiterea formularului de comanda de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dumneavoastra personale sa intre in baza de date a site-ului Bancnote.net. 

Site-ul Bancnote.net nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Bancnote.net nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Furnizorul in cel mai scurt timp.


8. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Potrivit Ordonantei 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul isi va primii banii inapoi sau produsele acestuia vor fi schimbate cu altele aflate in stoc. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.


9. Newsletter si alte informatii

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Suntem 100% anti-spam! Pentru dezabonare este suficient sa introduceti adresa de e-mail in casetuta din dreapta si sa dati clik pe butonul ''dezaboneaza-te''. Nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege.


10. Declinarea responsabilitatilor

Magazinul online Bancnote.net nu ofera nicio garantie ca produsele comandate de pe site vor satisface toate dorintele utilizatorului cu privire la produsele comandate.

Bancnote.net nu ofera nicio garantie cu privire la functionarea site-ului sau corectitudinea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, dar se preocupa sa actualizeze informatiile, astfel incat sa apara cat mai putine erori de orice fel.


11. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.bancnote.net si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt. 


12. Dispozitii finale

Bancnote.net are dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, va rugam sa ne contactati la office@bancnote.net sau la telefon 0724.516.133.