BANCNOTE

Plata si livrare

Comanda minima a produselor este de 50 lei!
 
Pentru comenzile primite din afara Bucurestiului, la valoarea comenzii se adauga taxele postale, in functie de greutate, valoarea rambursului si destinatie. Taxele postale pot fi consultate AICI.

In situatia in care apar deficiente la calcularea taxelor postale, ne rezervam dreptul de a le recalcula conform tarifelor aplicate de Posta Romana sau Bookurier, iar dumneavostra veti fi informat despre aceasta modificare.
 
Plata se poate efectua prin urmatoarele metode:
 
1. Plata ramburs la ridicarea coletului de la Posta Romana / Bookurier (cu taxele postale adaugate).
 
2. In avans in contul deschis la Banca Transilvania: depunere la ghiseu sau transfer bancar (ordin de plata/ internet banking).
Datele noastre bancare le gasiti in sectiunea ''Contact'' .
Suma achitata in avans trebuie sa corespunda cu valoarea afisata la TOTAL-ul comenzii (produse + taxe postale). Orice taxa perceputa de catre intermediarul de plati intra in sarcina clientului.
Clientii care solicita livrarea in afara granitelor Romaniei vor achita produsele in avans - momentan aceasta posibilitate este suspendata.
 
In situatia in care se doreste ridicarea personala a produselor din Bucuresti, nu se vor mai percepe taxe postale, DAR COMANDA VA FI ACHITATA IN AVANS IN CONT BANCAR. Produsele se pot ridica din zona Nerva Traian / metrou Timpuri Noi / mall Vitan / Piata Unirii.
 
 
Livrarea
Livrarea se face prin serviciul de coletarie al Postei Romane sau prin curierul rapid Bookurier.  
Coletele sunt expediate din Bucuresti, in maxim 3 zile lucratoare de la primirea comenzii. 
 
Posta Romana livreaza coletul in 2-5 zile lucratoare. In cazul in care nu ati fost anuntati de sosirea coletului va rugam sa va prezentati cu buletinul la Oficiul Postal de care apartine adresa de pe colet, in maxim 7 zile lucratoare.
Curierul rapid Bookurier livreaza coletul, in general, in 1 zi lucratoare.