BANCNOTE

Cum cumpar

Comanda minima a produselor este de 50 lei si poate fi facuta prin urmatoarele metode:

 

1. Comanda online prin COSUL DE CUMPARATURI

PASI: Alegeti produsele -> Adaugati produsele in cos -> Autentificare/Inregistrare cont nou/Comanda fara cont  ->  Alegeti metoda dorita de livrare si plata -> Finalizati comanda.

   - Pentru a alege produsele, folositi meniul de navigare din stanga pentru a ajunge la categoria de produse care va intereseaza. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati pe butonul ADAUGA IN COS.

- Dupa ce ati ales produsele de care sunteti interesat, din DREAPTA SUS se selecteaza VEZI COSUL, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele alese. 

- Orice vizitator are dreptul sa isi creeze gratuit un cont, dar in cazul in care doriti sa plasati o comanda nu este obligatoriu acest lucru (facilitati pentru clientii inregistrati: completarea automata a datelor personale in formularul de comanda, acces la istoricul comenzilor, newslettere si bonusuri).

- Trimiterea comenzi catre operatorii nostri se face doar dupa ce datele de livrare/facturare au fost completate. In cazul in care sunteti logat, informatiile personale se completeaza automat. In cazul in care nu sunteti logat dar doriti sa comandati un produs sau mai multe produse trebuie doar sa va logati iar datele personale se vor completa automat cu cele salvate in contul de utilizator. Verificati din nou daca datele sunt corecte iar produsele comandate sunt cele pe care le doriti si apasati butonul "CONTINUARE".

- Selectati metoda de plata si livrare

- Confirmati comanda

- Comenzile se onoreaza in ordinea sosirii acestora. Ne rezervam dreptul de a nu opera comenzile care consideram ca au datele personale incomplete sau false / evazive.

 

 

2. Comanda prin E-MAIL

PASI:  Alegeti produsele -> trimiteti e-mail la office@bancnote.net

Pentru a comanda folosind aceasta metoda va rugam sa specificati OBLIGATORIU:

- Referinta produsului si Cantitatea dorita

- Numele, Prenumele si Numarul de telefon al destinatarului

- Adresa de livrare

Pentru o mai buna gestionare va recomandam sa cumparati direct de pe site folosind Cosul de cumparaturi.

 

 

3. Comanda telefonic

PASI:  Alegeti produsele -> Sunati la numarul de telefon 0724.516.133 si comunicati operatorului detaliile solicitate (Referinta produsului si Cantitatea) -> Operatorul nostru va prelua datele dumneavoastra si va finaliza comanda.

Consultantii si operatorii nostri va stau la dispozitie telefonic de luni pana vineri intre orele 18:00 - 21:00, iar sambata si duminica intre orele 10:00 - 21:00. Pentru comenzi telefonice sunati la numerele afisate pe site insa recomandarea noastra este sa plasati comenzile online.